пʼятниця, 02 серпня 2013 15:26

У будинку української вчительки встановили камери відеоспостереження
12

Фото: Фото: Наталія Шестопал

Вчора, 1 серпня, до вчительки української мови Ніни Москаленко, у якої хочуть відібрати земельну ділянку у центрі столиці на провул. Землянському, 14 навідався новий власник третьої частини будинку. Він показав документи міліціонерам, що це його будинок за адресою провул. Землянський 14/26, а провул. Землянський, 14 не існує. Заздалегідь на вікнах своєї частини новий власник встановив камери відеоспостереження.

"Бачила, як ця людина брала участь у рейдерському захоплені, коли розгромили частину мого будинку та винесли на вулицю меблі. Тепер ця людина приходить і каже, що у неї оформлені документи на цю третю частину", - розповіла Москаленко, вчителька.

За словами вчительки, новий власник третьої частини будинку - колишній полковник харківської міліції.

"Виходить, якщо немає адреси провул. Землянський, 14, то і мене тут не існує. Приїдуть тут валяти і я у ніякому суді не доведу, що тут живу. Все це робиться, щоб мене звідси прибрати", - додала жінка.

Ніна Іванівна звернулась до Головного управління містобудування та архітектури Києва. Там їй відповіли, що головне управління не присвоювало та не погоджувало зміну поштової адреси будинку та тимчасової адреси земельній ділянці по провулку Землянському, 14 у Києві.

"Шоста нотаріальна контора підробила документи, що я відмовилась від спадку. Вони кажуть, що адресу змінили у БТІ. Проконсультувалась у чотирьох адвокатів, що БТІ не має права змінювати адресу", - зауважила вчителька.

Ніна Іванівна налякана. Через це у її будинку постійно чергують активісти партії "Свобода" та журналісти.

"Ми настільки налякані, що нашу родину знищать. Боюсь, що щось підкладається, нас травлять газами. Це зараз вони сина не чіпають, бо він не повнолітній. Боюсь, що йому можуть підкинуть наркотики", - розповіла Москаленко.

Нагадаємо, Ніна Москаленко з мамою та сином протягом останнього року піддавалася неодноразовим рейдерським нападам: її вікна били, намагалися звільнити з роботи, проти неї порушували кримінальні справи – за напад на одного з рейдерів, а також за вбивство вітчима, який помер два роки тому.

Родині Москаленко належить тільки 2/3 будинку. Торік жінці пропонували продати свою частину будівлі - та відмовилась. Вартість землі тут 80 тис. доларів за сотку.

Зараз ви читаєте новину «У будинку української вчительки встановили камери відеоспостереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути