понеділок, 01 липня 2013 14:38

Ніна Москаленко упізнала Тітушка серед рейдерів, які громили її будинок

Ніна Москаленко упізнала Тітушка серед рейдерів, які громили її будинок
Фото: fakty.ictv.ua

Київська вчителька Ніна Москаленко звернулася у міліцію у зв'язку з рейдерським захопленням частини її будинку у пер.Землянському у Києві.

За її словами, серед групи осіб, які брали участь у цьому захопленні - обвинувачений у побитті журналістки 5-го каналу Ольги Сніцарчук і фотокореспондента Владислава Соделя під час акції опозиції 18 травня в столиці Вадим Тітушко.

"Серед групи осіб, які брали участь у рейдерському захопленні, є і Тітушко. Він проходить, як невстановлена ??особа", - розповіла Н.Москаленко.

За її словами, рейдерське захоплення житлового будинку, частина якого належить їй, був у квітні-травні нинішнього року. У зв'язку з цими подіями вона написала заяву до міліції. За словами Н.Москаленко, інформація про це внесена до Єдиного реєстру досудових досліджень, відкрито кримінальне провадження. В.Тітушко проходить, як один з учасників захоплення, але у нього немає процесуального статусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київську вчительку знову почали судити за побитого лопатою будівельника

Як повідомляли раніше ЗМІ, Н.Москаленко, яка проживає у приватному секторі в Києві, протягом півроку піддавалася неодноразовим рейдерським нападам: її вікна били, а на неї завели три кримінальні справи і намагалися звільнити з роботи. Вчителька впізнала в підозрюваних у побитті журналістів на київському мітингу опозиції рейдерів, які розгромили її будинок.

"Чотирьох грабіжників я точно упізнала. Це вони постійно нападають на мій будинок. Те речі виносять, то паркан ламають ... 30 квітня знесли частину будівлі ... Якраз після знесення з ними розраховувалися перед входом у Ботсад, мої сусіди це бачили", - розповіла вона .

Зараз ви читаєте новину «Ніна Москаленко упізнала Тітушка серед рейдерів, які громили її будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

92

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути