пʼятниця, 04 вересня 2020 18:10

У 17-річного підозрюваного у вбивстві бібліотекарки стався нервовий зрив

У 17-річного підозрюваного у вбивстві бібліотекарки стався нервовий зрив
У селі Ярунь Житомирської області жорстоко вбили бібліотекарку 38-річну Юлію Алєксєєву. У Злочині підозрюють її 17-річного односельця. Фото: tsn.ua

17-річному підлітку, якого підозрюють у вбивстві бібліотекарки 38-річної Юлії Алексєєвої із села Ярунь на Житомирщині, так і не обрали запобіжний захід. Підозрюваний на засідання не прийшов.

Згодом адвокат хлопця повідомив: у підзахисного емоційний зрив, його повезли до лікарні.

"З ним стався емоційний зрив. Він, як дитина, став плакати. Потім мати повідомила, що почала звертатися до лікувальних закладів по допомогу", - запевняє адвокат підозрюваного Леонід Купець, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збиралася на побачення: 23-річна жінка стекла кров'ю на вулиці

Підлітка допитали одразу після вбивства, але той заперечував провину. Зараз, отримавши результати експертиз, зокрема, аналізу ДНК, слідчі мають підстави для затримання.

"Смерть жінки настала в результаті удушення. Було призначено низку експертиз, зокрема, ДНК-експертиза. До смерті жінки причетний 17-річний місцевий житель", - повідомив начальник ГУ НП у Житомирській області Юрій Олійник.

Убивство сталося наприкінці серпня у селі Ярунь Новоград-Волинського району на Житомирщині. Тіло бібліотекарки зі слідами насильницької смерті знайшли неподалік її будинку. Того вечора вона була у сільській кав'ярні з подругами, додому йшла пішки, сама. Не дійшла до хати 200 м. Односельці одразу запідозрили сусіда, 17-річного хлопця. Виявилося, він теж був у кав'ярні того вечора, начебто говорив із жінкою, а потім вони йшли додому однією дорогою. У вбитої залишилися 2 дітей.

Зараз ви читаєте новину «У 17-річного підозрюваного у вбивстві бібліотекарки стався нервовий зрив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути