субота, 19 жовтня 2019 18:40

Труп дитини у валізі: повідомили про новий поворот у справі

Труп дитини у валізі: повідомили про новий поворот у справі
22-річна Ганна Пілявська викинула на околиці Чернівців валізу. Всередині було тіло її сина — 2-річного Олександра. Фото - РБК

Справу Ганни Пілявської, яка покинула тіло 2-річного сина у валізі на околиці Чернівці, планують перекваліфікувати.

Смерть дитини настала в результаті соматичного нападу, тому про умисне вбивство не йдеться, розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Дем'ян Голянський.

"Матір допитали щодо виховання, обставин діагностування хвороби, які були призначені лікарі. Вона дала свідчення про те, до яких лікувальних установ вона зверталася. Усі ці свідчення були перевірені, для того, аби зробити повний аналіз розвитку хвороби. Було призначено комісійну судово-медичну експертизу для того, щоб вирішити питання, чи у разі надання вчасної медичної допомоги дитині, вона б могла вижити. Бо можна категорично говорити про те, що про вбивство матір'ю дитини ту не йдеться. Йдеться, скоріш за все, про неналежне виконання матір'ю своїх батьківських обов'язків", - сказав Дем'ян Голянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злякалася покарання: жінка пояснила, чому викинула тіло сина у валізі

Додав, що Ганна Пілявська все ж знаходиться під слідством за крадіжку у Хмельницькому.

"Жінка свого часу переховувалася. На початку серпня її затримали на території Хмельницької області за вчинення крадіжки у своїх батьків. Судом їй було обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у розмірі 146 тисяч гривень. Застава не була внесена, тому вона перебуває під вартою", - розповів Дем'ян Голянський.

У серпні досудове розслідування цієї справи завершили, розгляд триває.

22-річна Ганна Пілявська ввечері 26 червня викинула біля недобудованого гіпермаркету на околиці Чернівців валізу. Це зафіксували камери спостереження. Наступного дня її знайшли перехожі. Всередині було тіло дитини. З'ясували, це син Ганни — 2-річний Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Труп дитини у валізі: повідомили про новий поворот у справі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути