Ексклюзиви
пʼятниця, 15 січня 2021 18:10

Тіло закопав біля гаража й забетонував: чоловік зізнався в убивсті 4-річної давнини
3

На Вінниччині чоловік зізнався в убивстві, яке скоїв 4 роки тому.

Злочин стався під час будівництва приватного будинку 2017 року. Чоловік убив робітника, з яким вони разом працювали. Щоб приховати злочин, він попросив про допомогу напарника. Тіло вони закопали біля гаража і забетонували, повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивця кілька днів таємно жив на горищі будинку жертви

На Вінничині чоловік зізнався у вбивстві, яке скоїв 4 роки тому
Фото: vn.npu.gov.ua
Щоб приховати злочин, він попросив про допомогу свого напарника
Щоб приховати злочин, він попросив про допомогу свого напарника

"12 січня до поліції звернувся 45-річний житель Вінницького району та повідомив, що він поховав знайомого, який помер від ножових поранень. За словами заявника, він та ще двоє чоловіків працювали на будівництві приватного будинку, на території якого і проживали. Одного вечора напарник повернувся з магазину з пораненням черевної порожнини та за кілька хвилин помер. Заявник та ще один робітник вирішили не повідомляти про це в поліцію, оскільки мали судимості за вчинення тяжких злочинів, і поховали потерпілого на території будівництва", - сказано в повідомленні.

Чоловік показав правоохоронцям місце, де було закопане тіло. З півтораметрової глибини дістали скелетовані рештки та одяг загиблого. Потерпілим виявися на той час 44-річний вінничанин без постійного місця проживання.

Згодом чоловік зрозумів, що відповідальності йому не уникнути, і зізнався у злочині. Поліцейським розповів, як усе сталося. Між чоловіками під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт, і зловмисник кілька разів ножем вдарив у груди потерпілого.

14 січня злочинцю оголосили про підозру і взяли під варту. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Чоловіку, який допомагав приховати злочин, міру покарання оберуть під час досудового розслідування.

На Вінниччині затримали 35-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві й пограбуванні 71-річної жінки в одному з сіл Тиврівського району. З'ясувалося, грабіжник заманив жертву в пастку. Потім катував, украв 350 грн та убив.

Зараз ви читаєте новину «Тіло закопав біля гаража й забетонував: чоловік зізнався в убивсті 4-річної давнини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути