Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2019 17:46

Тіло секретаря суду шукають 3 роки

Автор: UAportal
  Три року не можуть знайти тіло львів'янина 25-річного Тараса Познякова. 4 квітня 2016-го року чоловік разом із двома пасажирами на своєму автомобілі "Audi А6" вирушив до столиці
Три року не можуть знайти тіло львів'янина 25-річного Тараса Познякова. 4 квітня 2016-го року чоловік разом із двома пасажирами на своєму автомобілі "Audi А6" вирушив до столиці

3 роки не можуть знайти тіло львів'янина 25-річного Тараса Познякова. 4 квітня 2016-го року чоловік на своєму автомобілі "Audi А6" вирушив до столиці. Узяв двох пасажирів. Про поїздку домовився з ними на порталі "Bla-Bla Car". За 30 км від Києва з'їхав у ліс і зник.

Машину Тараса знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району столиці. На ній були інші номери. У салоні виявили кров та кульові отвори. У багажнику - забруднені глиною берці.

Автор: Zaxid.net
  Автомобіль Тараса Познякова востаннє бачили на автозаправці.  За 30 км від Києва з'їхав у ліс і зник
Автомобіль Тараса Познякова востаннє бачили на автозаправці. За 30 км від Києва з'їхав у ліс і зник

За півроку правоохоронці затримали одного з підозрюваних у вбивстві Познякова - Дмитра Голуба. Він родом із Чернівців, був добровольцем ДУК "Правий сектор". Має позивний "Тоф".

Другого підозрюваного, росіянина Луана Кінгісеппа шукали понад 2 роки. Виявилося, весь цей час 28-річний утікач жив у столиці в орендованій квартирі на просп. Науки, 11. 23 березня цього року загинув від вибуху гранати. Мертвим його в квартирі знайшли сусіди та викликали поліцію. Також стало відомо, що Кінгісепп причетний до стрілянини в Мукачевому, яка сталася в липні 2015 го року, повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Автор: dtp.kiev.ua
  Другий підозрюваний у справі про вбивство загинув від вибуху гранати в столичній орендованій квартирі
Другий підозрюваний у справі про вбивство загинув від вибуху гранати в столичній орендованій квартирі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто Познякова пробуло у Бобриці 11 хвилин - відеореконструкція

Справа про вбивство Тараса Познякова досі розглядається в суді. Підозрюваний Голуб перебуває в СІЗО. Тривалий час сидів у Лук'янівському. Кожен раз, коли приїжджав на суди, буянив - виламував лавки, кидався ними в суддю. У Шевченківському суді Києва він розбив таким чином телевізор.

"Він перебуває в Житомирській області. Перевели, бо почав буянити. До вироку він не відвідуватиме засідання. Його захищає адвокат із Луганська, який працює в Харкові", - кажуть близькі Тараса Познякова Вони наполягають на довічному ув'язненні.

Тарас Позняков працював секретарем Шевченківського районного суду Львова. Його мати Ольга Василівна - керівник апарату Сихівського районного суду в місті. Батько Олександр Вікторович - заступник начальника митного посту в аеропорту "Львів".

Зараз ви читаєте новину «Тіло секретаря суду шукають 3 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути