четвер, 08 листопада 2018 14:14

Тіло ніхто не забрав: як помер найжорстокіший серійний вбивця України

Тіло ніхто не забрав: як помер найжорстокіший серійний вбивця України
7 листопада на Житомирщині поховали "пологівського маніяка" – довічно ув'язненого серйного вбивцю Сергія Ткача. Фото - Факти

У середу, 7 листопада, на Житомирщині поховали "пологівського маніяка" – довічно ув'язненого серійного вбивцю Сергія Ткача.

За тілом засудженого ніхто з його родичів або близьких не приїхав. А перебування дружини ув'язненого невідоме. Про це розповів начальник Житомирського установи виконання покарань №8 Костянтин Шедловский, передає Сегодня.

"О 15:00, коли йому стало зле, ми викликали "швидку". У нього був дуже низький тиск, "швидка" його не забрала. А о 19:00 він вже помер. Констатували біологічну смерть", - розповів Шедловський.

За його словами, це сталось 4 листопада. Начальник в'язниці зазначив, що Ткач завжди був спокійним і жодних порушень за час ув'язнення не скоював.

"Жодних інцидентів з ним не було. У камері вони були вдвох. Він спокійний, і взагалі, за його відсидку у мене не було жодних нарікань. Нормально сидів, жодних порушень не здійснював, претензій у мене, як у начальника, до нього немає" , - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серійного маніяка визнали винним у 56 вбивствах

За словами Костянтина Шедловского, співробітники Державної пенітенціарної служби намагалися зв'язатися з дружиною Сергія Ткача, але безрезультатно.

"Раніше дружина приїжджала. Але зараз ми не знаємо, де вона перебуває. Вона тимчасово проживала у Житомирській області. Ми дали повідомлення", - розповів Шедловський.

Він додав, що Ткача поховали "власними силами".

"Наскільки я знаю, він скаржився на серце, скаржився на задуху. Там вже багато років відсидки. А йому 60 зі гаком років, та й молода дружина, і народження дитини, - це не просто так. Це ж треба було трудитися, а сердце слабке вже ", - розповів Шедловский.

Уродженець Кемеровської області Росії Ткач вбивав на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Ткач ґвалтував та вбивав дівчат і молодих жінок – його жертвам було 9-17 років. 2008-го засудили до довічного ув'язнення за 37 доведених убивств. Усього, за неофіційними даними та за словами самого Ткача, від здійснив понад 100 вбивств, докази яких досі збирає прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «Тіло ніхто не забрав: як помер найжорстокіший серійний вбивця України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути