вівторок, 15 квітня 2014 12:28

"Терористам треба відключити воду, газ, мобільний зв'язок" - Гавриш

"Терористам треба відключити воду, газ, мобільний зв'язок" - Гавриш

У міста, захоплені сепаратистами, влада має ввести спецпідрозділи, військових і важку бронетехніку. Оточити місця скупчення терористів. Відключити воду, газ, мобільний зв'язок. Треба унеможливити пересування військ Росії.

Про це пише у своєму блозі на Gazeta.ua Степан Гавриш, колишній заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони.

"Влада не хоче бачити війни, бо її кандидати борються за президентство. Уряд боїться, що відповідальність за кров буде перекладена на лідерів президентської гонки", - пише він.

Політик вважає, що нинішні урядовці не мають досвіду прийняття рішень. Вони завжди були у другому ешелоні. Ніхто з них не може показати волю і характер.

"Потрібно терміново провести кадрові ротації в уряді. Зробити висновки після Криму. Чесно сказати, що багато урядовців не справились з обов'язками. По Україні не відбуваються багатомільйонні віче з протестом проти війни. Це свідчить про певну депресію і глибоку недовіру до влади", - пише Гавриш.

Нагадаємо, в.о президента Олександр Турчинов завив, що в ніч на 15 квітня на півночі Донецької області почалася антитерористична операція за участю Збройних Сил.
З 6 квітня сепаратисти захоплюють будівлі місцевих адміністрацій у східних областях, а також управління міліції та СБУ.

Зараз ви читаєте новину «"Терористам треба відключити воду, газ, мобільний зв'язок" - Гавриш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути