вівторок, 09 квітня 2013 14:44

Тернопільський рибалка не зміг витягнути рибу і втопився

Тернопільський рибалка не зміг витягнути рибу і втопився
Фото: zp.comments.ua

52-річного Володимира Терефенка поховали вчора у селі Добрівляни Заліщицького району Тернопільщини. Чоловік потонув у Дністрі.

Як розповіли у сільській раді Добрівлян, загиблий був рибалкою зі стажем.

"То все сталося десь біля шостої вечора у суботу. Він разом із родичем пішов рибалити на річку за селом. Сиділи у човні недалеко від берега. Чи то Володимир за веслом нахилився, чи сіткою рибу піднімав, але якось так сталося, що човен їхній перекинувся. Родич молодший, за якусь гілку над водою схопився. А Терефенко зразу під воду пішов. Він давно на риболовлю уже ходив. Мав спеціальний костюм, кажуть, дуже тяжкий. Може, через вагу одягу потонув, а, може, через те, що вода у Дністрі десь на два метри прибула. Та й течія тепер сильна", - припустила працівниця сільради.

Крики про допомогу почули люди, що жили неподалік. Селяни одразу викликали міліцію та рятувальників.

"Рятувальники пів-доби шукали тіло. Рідні аж ходили віск виливати, щоб дізнатися, де Володимир. Сказала ворожка, що знайдуть у тому самому місці, де потонув. І справді, його не віднесло течією нікуди далеко, як того боялися родичі. Похорон такий великий був, усе село зійшлося. У нас же повно рибалок, Дністер поруч. Але за двадцять останніх років нічого подібного не траплялося, це вперше така трагедія", - повідомила жінка.

Володимир мав двох синів від першого шлюбу. Чоловік ніде не працював. Разом із родиною займався типовим для цього краю підприємництвом – вирощував помідори на продаж.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільський рибалка не зміг витягнути рибу і втопився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути