понеділок, 25 лютого 2013 21:51

На Вінниччині після поминального обіду у колодязі втопився чоловік

На Вінниччині після поминального обіду  у колодязі втопився чоловік
Фото: p-p.com.ua

24 лютого о 7.50 в с. Біляни Муровано-Куриловецького району Вінниччини місцева мешканка Олена Зацерковна виявила труп мешканця с. Морозівка того ж району, 60-річного Хоми Дзюбака. 23 лютого він прийшов в Біляни на поминальний обід за чоловіком Олени, який напередодні втопився.

За словами місцевих, чоловік пішки йшов з Морозівки до Білян 7 км.

"Більше немає чим добиратись. Поки зайшов, поки обід, то вже й вечір. Він ще думав, чи йти додому, чи залишитись ночувати в Олени. Вони разом вийшли на подвір'я. Олена зайшла в хату, а Хома — ні. Напевне, думала, що додому пішов. Зранку вийшла, а біля колодязя недобудованого його шапка лежить і жесті на криниці зверху немає. Впав, бідний, головою вниз. Кажуть, послизнувся і на п'ятках посунувся. Ноги і руки були сухі, а голова мокра. Знайшов там трохи води і захлинувся", - сказали.

Жив Дзюбак сам. Працював столяром в Морозівській школі-інтернаті.

"Мав у школі фізику читати, бо в нього і педагогічна освіта є, і в Германії він ще вчився. Перша жінка з донькою в Києві живуть, друга з донькою кудись за кордон виїхали. А третю Раду він взяв з трьома циганчатами. То вже разом більше 15 років жили. Якщо так можна назвати. Він тоді купив гарний будинок у голови сільради, 3, 5 тисячі доларів віддав за нього. Тільки сарай на 7 входів. То тримав господарство, кури, кози, індики. Виноград вирощував. А Рада з малими по Києву тинялась. Бувало, і по півроку додому не з'являлась. А він такий спокійний був. Працював собі тихенько. Пити не пив. Може, тоді на поминках трохи. Хороший був дядько", - розповіла сусідка Дзюбака Наталія Позур.

Похорон запланували на 26 лютого.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині після поминального обіду у колодязі втопився чоловік ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути