пʼятниця, 22 березня 2013 16:34

Тернопіль засипає мокрим снігом. Даішники не випускають на дороги автівки без ланцюгів на колесах
13

Фото: Фото Андрія Яновича

Тернопілля засипає снігом. Частину доріг закрито. Водіям радять не сідати за кермо

Сильний мокрий сніг, який падає без перерви з самого ранку, знову заблокував автодороги в Тернопільській області. Попри те, що дорожні служби готувалися до циклону і зараз вся снігоочисна техніка задіяна, частину напрямків через замети вже довелося закрити.

„Вже зараз ускладнений проїзд зі Львова – автобуси з цього напрямку затримуються. В напрямку Почаєва, а також Чорткова через Буданів та Підгайців через Козову автобуси взагалі не відправляються", ? повідомила диспетчер Тернопільського автовокзалу Мар?яна Муравська.

Працівники ДАІ в області зупиняють великогабаритні вантажівки, та забороняють їх рух, якщо вони не мають ланцюгів на колесах. Всіх водіїв просять без необхідності взагалі не виїжджати на дороги.

Нагадаємо, вчора рятувальники Тернопілля щойно завершили розчистку доріг до віддалених сіл від снігу, який випав в п'ятницю та суботу минулого тижня. Тепер область знову опинилася в центрі циклону, який прийшов на Україну з Балкан. Передбачаютья, що сильний снігопад та вітер тут триватиме до неділі, 24 березня.

Зараз ви читаєте новину «Тернопіль засипає мокрим снігом. Даішники не випускають на дороги автівки без ланцюгів на колесах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути