пʼятниця, 22 березня 2013 13:42

Львів знову потерпає від негоди: комунальники працюють у посиленому режимі
9

Фото: Фото Ольги Швед

Станом на 8 ранку у Львові випало 10,4 мм опадів снігу та тримається температура - 8, повідомляють у Львівському обласному центрі з гідрометеорології. Сьогодні на увесь день прогнозують сильні опади, на ніч інтенсивність опадів снігу перейде у помірну.

Комунальні служби міста працюють у посиленому режимі. Комунальники із центральних районів міста до прибирання вулиць залучили автогрейдери, піскорозкидувачі, трактори, підмітальні машини, навантажувачі та трактор.

Громадський транспорт працює у звичному режимі, заторів у місті немає.

"На відміну від минулої п'ятниці, коли я пішки йшла з вулиці Стрийської в центр на роботу і додому, проблем ніяких не було - доїхала за звичні 15 хвилин. Щоправда, дуже холодно і сніг мете, брала парасольку, щоб захиститися від вітру", - каже львів'янка Надія Книш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині негода: трамваї сходять з рейок, тисячі містян не можуть доїхати на роботу

"У Львові зранку сталося вісім дорожньо-транспортних пригод без потерпілих", повідомили у відділі Державтоінспекції міста Львова.

Станом на 9:00 на дорогах Львівщини немає особливих проблем через снігопади, окрім дороги Київ-Чоп, на якій утворилася ожеледь.

"У Львівській області рятувальники із снігових заметів уже витягнули 17 автомобілів, з них один автобус. Ми з вчорашнього вечора вивели техніку на проблемні ділянки наших доріг. Вона зосереджена на основних автошляхах: траса Київ-Чоп на ділянці від Львова до Бродів, і на дорозі від Львова до Закарпаття. Біля Львова є проблемні ділянки – наприклад, в с. Чишки виникають проблеми з підйомом транспортних засобів", - повідомив помічник начальника ГТУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

Загалом у Львівської області працює 148 осіб та 50 одиниць техніки ДСНС.

У зв'язку із нестійкою погодою надзвичайники звернулися до мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. Радять водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок.

Зараз ви читаєте новину «Львів знову потерпає від негоди: комунальники працюють у посиленому режимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути