пʼятниця, 29 березня 2013 14:47

"Святошинські робінгуди" та міліція домовились очистити західні околиці Києва від "одноруких бандитів"

"Святошинські робінгуди" та міліція домовились очистити західні околиці Києва від "одноруких бандитів"
Підпільне казино. Фото: ua.for-ua.com

У Святошинському районі Києва закрили два гральних салони, які нелегально працювали на проспекті Перемоги. Під час закриття було затримано персонал закладів. Крім того, адміністративну відповідальність понесуть гравці, яких застали за грою.

Про це Gazeta.ua повідомив один із координаторів "святошинських робінгудів" Микола Єременко.

"Завершили роботу в Святошинському райвідділку керівник слідчого відділу, причетний до фабрикування справи "святошинських робінгудів", та начальник відділу карного розшуку, який відзначився побиттям наших громадських активістів та погрозами зламати мені ніс", - зазначив Єременко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Святошинському робінгуду" в міліції пообіцяли зламати ніс

За його словами, новий перший заступник начальника Святошинського РУВС Олег Сліпчук пообіцяв протягом місяця викорінити усі гральні заклади у Святошинському районі столиці. Міліціонер запевнив, що суворий контроль буде встановлено і над всіма аптеками району.

"Наркопігулки більше ніде не продаватимуть", - наголосив Єременко.

Водночас, за інформацією громадського діяча, суттєві кадрові зміни відбулися у Святошинському УБЕЗ — деякі ключові фігури добровільно звільнилися з органів.

"Наші справи слугуватимуть найкращим доказом чистоти наших намірів. Ми зробимо Святошинський район кращим", - процитував слова начальника Слідчого відділу "святошинський робінгуд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Геть гральну мафію!" - Націоналісти розтрощили два гральних салони

"Час покаже. Але, дуже хочу вірити, що в МВС можуть працювати ідеалісти", - підсумував Єременко.

Нагадаємо, минулого тижня МВС та "Київблагоустрій" на вимогу громадських активістів ліквідували МАФ біля станції метро "Академмістечко", де кілька років поспіль діяв підпільний гральний салон.

Раніше слідчі Святошинського райвідділку міліції міста Києва закрили кримінальну справу за статтею 296 ч.2 (злісне хуліганство, вчинене групою осіб) проти "святошинських робінгудів" - Миколи Єременка, Богдана Мельника та Дмитра Павельєва, які у травні 2012 року провели низку акцій проти діяльності підпільних гральних салонів у столиці та її околицях.

Громадські діячі стверджували, що у київському регіоні силові структури безпосередньо причетні до розквіту грального бізнесу та поширення ігроманії.

Зараз ви читаєте новину «"Святошинські робінгуди" та міліція домовились очистити західні околиці Києва від "одноруких бандитів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути