неділя, 05 серпня 2018 14:18

Свавілля:у дитячому будинку б'ють вихованців

У дитячому будинку "Світанок" в Одесі б'ють вихованців. Про це інспектор патрульної поліції Зоя Мельник написала у Facebook і опублікувала відео розмови з дівчинкою з цього притулку.

Дівчинка розповіла, що у дитячому будинку часто застосовується фізична сила до молодших вихованців і з боку вихователів, і з боку дітей.

"Дівчинка була вся в синцях і садинах, укусах комарів, від неї погано пахло, я думала, що це дитина з сім'ї нарко - або алкозалежних, так як дорослі за нею особливо не дивилися і весь вигляд дитини говорив про це", — пише Зоя Мельник.

 

Зої Мельник вдалося дізнатися і про інші беззаконня, що кояться в дитячому будинку.

"Порозпитувала й інших дітей. Діти тікають через паркан жебракувати, на сигарети в тому числі. Наскільки я зрозуміла, у них там домовленості - персонал дозволяє старшим дітям курити, але забороняє скаржитися", — зазначає Зоя Мельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько ґвалтував дочку-інваліда

Немає пристойних слів і думок з цього приводу. Відмінна робота, панове "педагоги" - "вихователі"! Якби я вірила в пекло, побажала б вам горіти в пеклі яскравим синім полум'ям. Як можна так ставитися до дітей, які і так постраждали і позбавлені батьківської любові та турботи? І яких нікому захистити від вас", — пише про ситуацію Мельник.

Правозахисниця додала, що начальник служби у справах дітей Одеської області вважає цей притулок зразковим і впливати на персонал не збирається.

Зараз ви читаєте новину «Свавілля:у дитячому будинку б'ють вихованців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути