четвер, 27 вересня 2012 09:37

Сумських міліціонерів побила і труїла газом п'яна водійка

Сумських міліціонерів побила і труїла газом п'яна водійка
На жінку було складено адмінпротокол за керування у нетверезому вигляді. Фото: Сегодня

У Сумах інспектори ДПС 25 вересня близько 22.30 зупинили автомобіль DAEWOO-Matiz під управлінням мешканки Сумського району, яка явно була в стані алкогольного сп'яніння, повідомляє служба по зв'язках з громадськістю ДАІ України в області.

Від проходження медогляду в наркодиспансері або з використанням алкотестера жінка категорично відмовилася. На неї було складено адмінпротокол за керування у нетверезому вигляді. Для транспортування її автомобіля на штрафмайданчик було викликано евакуатор, але власниця машини не збиралася з нею розлучатися. Вона всіляко заважала завантажувати машину, била інспекторів, намагалася порвати на них форму, потім зачинилась у салоні власного автомобіля. Після тривалих умовлянь із сторонньою допомогою жінка таки вийшла з машини, але тут же дістала з сумочки балончик зі сльозогінним газом і направила його в обличчя інспекторам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині п'яний молдовський водій танцював перед даішниками

Правоохоронцям довелося застосувати фізичну силу та спецзасоби, щоб надіти на автовласницю наручники і доставити її в наркодиспансер. Для подальшого з'ясування обставин її відвезли в Зарічний райвідділ міліції, де і з'ясувалося, що в липні поточного року суд позбавив її права керувати транспортними засобами на два роки за водіння в нетверезому вигляді, аналогічне правопорушення було зафіксовано і в 2008 році. Тепер жінці доведеться відповідати за повторне водіння в нетверезому вигляді протягом року і опір працівникам міліції.

Зараз ви читаєте новину «Сумських міліціонерів побила і труїла газом п'яна водійка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути