вівторок, 18 вересня 2012 12:19

На Вінниччині водій "Лади" втопив свого пасажира

На Вінниччині водій "Лади" втопив свого пасажира
Водій встиг вибратися, а 60-річний пасажир захлинувся водою. Фото: sovetov.su

57-річний водій "Лади Калини" з'їхав у ставок біля села Черемошне Тиврівського району. Водій встиг вибратися, а 60-річний пасажир захлинувся водою.

"Водій намагався витягнути свого товариша з машини, але з незрозумілих причин залишив його у воді. Слідство уже з'ясує, за яких обставин те сталося", - зауважив Володимир Мотичко, начальник відділу профілактики обласного ДАІ.

Товариші відпочивали на березі ставка. Після застілля вирішили їхати додому у сусіднє село Іванківці. Дорогою їхав через насипну греблю. Водій не впорався з керуванням і перевернувся. Охоронець ставка викликав рятувальників і зателефонував у міліцію.

"Мабуть міліцію викликав охоронець, бо ставок орендований. То правохоронці вже й витягували краном ту машину. Не розумію, там дорога хороша, висипана. Але нетверезий водій і огорожу може не побачити", — розмірковує голова села Черемошне Юрій Мокойчук.

Водія арештували. Міліція порушила кримінальну справу за статтею 286 КК України за порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Сьогодні, 18 вересня, загиблого поховають у селі Іванківці. У нього залишилася донька та дружина.

"Самі вони не місцеві, приїхали жити у це село. Микола працював зоотехніком, потім пізніше очолював колгосп. З Сашею жили по сусідству, один напроти одного. Добре товаришували. Шкода, що так все сталося", — додав Мокойчук.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині водій "Лади" втопив свого пасажира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути