понеділок, 17 вересня 2012 09:17

В Одесі священик на "Мерседесі" збив насмерть школяра

В Одесі священик на "Мерседесі" збив насмерть школяра
Дитину у важкому стані відвезли до лікарні, але отямитись не зміг. Фото: Сегодня

Жахлива трагедія шокувала Одесу. Шестикласника на пішохідному переході збила машина. Чотири дні потому хлопчик помер у лікарні, так і не прийшовши до тями, а його класна керівниця, дізнавшись страшну звістку, померла від розриву серця. Учня і вчительку ховали в один день, а в школі оголосили траур за загиблими. Там досі не можуть отямитися від того, що сталося, пише Сегодня.

Фатальна ДТП сталася суботнім днем 8 вересня на жвавому проспекті Маршала Жукова, в тому місці, де його перетинає лінія тринадцятого трамвая. Як тільки для пішоходів загорілося зелене, люди заквапилися через дорогу (на тій зебрі дозволяючий сигнал для пішоходів - дуже короткий). Учень 6-А класу 33-ї школи Денис Воробйов переходив дорогу разом з батьками, але на проїжджій частині, чи то з дитячої витівки, чи то просто від нетерпіння, трохи вирвався вперед, через що і загинув. Звідки не візьмись на перехрестя на величезній швидкості вискочив "Мерседес" (за кермом, за словами очевидців, був священнослужитель однієї з релігійних конфесій) і збив дитину.

"Всі машини стояли на світлофорі, а цей "Мерседес" взагалі несподівано вилетів. Швидкість була висока, удар був дуже сильний - дитину підкинуло метра на два. Водій, чоловік середніх років з бородою, вибіг з машини, схопившись за голову. Повз пробігали пішоходи, навіть не зупиняючись. Потім загорівся зелений - і наша маршрутка поїхала в протилежну сторону. Хлопчик лежав нерухомо, немов заснув", - згадує очевидиця.

Дитину у важкому стані відвезли до лікарні, але отямитись не зміг.

Дениса у школі всі любили, а особливо - класна керівниця Лариса Ефімчікова.

"Хороший хлопець був, весь час вчителям допомагав, малюкам, пригощав їх чимось", - розповідає мама однокласниці Дениса Надія.

Вчителька щодня їздила в інший кінець міста відвідувати хлопчика у лікарні, хоча лікарі одразу попередили: шансів видертися в нього фактично немає. Але педагог приїжджала, незважаючи на те, що сама страждала від підвищеного тиску і нервувати їй було протипоказано.

"Такою вона була людиною - глибоко порядною і чуйною, про інших завжди думала більше, ніж про себе. У школі її потай називали "квочкою", тому що на кожній перерві біля неї, як курчата, збиралися усім класом, щоб поспілкуватися ", - зі сльозами згадує колишня учениця Наталя.

Ось і на цей раз трагедію, що сталася зі своїм учнем, Лариса Сергіївна сприйняла як свою особисту. А коли в черговий раз приїхала у лікарню в надії, що хлопчикові, можливо, стало краще, медики з порога приголомшили жінку звісткою про смерть Дениса. До своєї квартири жінка так і не доїхала - померла від інфаркту на порозі будинку.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі священик на "Мерседесі" збив насмерть школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути