вівторок, 11 вересня 2012 13:55

На Луганщині водій збив 3 осіб і тікав від ДАІ, прихопивши з собою одну з постраждалих

На Луганщині водій збив 3 осіб і тікав від ДАІ, прихопивши з собою одну з постраждалих
Водій помістив травмовану дівчину на заднє сидіння та поїхав з місця ДТП. Фото: blog.5koleso.ru

В Луганську 10 вересня о 7 ранку в районі вулиці Андрія Ліньова на регульованому пішохідному переході було скоєно наїзд на трьох пішоходів. За словами очевидців, автомобіль Chery Amulet рухався з великою швидкістю, не зупинився на червоний сигнал світлофора, в результаті чого збив трьох молодих людей, які йшли по "зебрі" на зелене світло. За кермом автомобіля перебував молодий хлопець, а поряд з ним сиділа дівчина.

Двоє пішоходів у результаті наїзду отримали легкі тілесні ушкодження та змогли без сторонньої допомоги добратися до бордюру. Третя постраждала, зовсім юна дівчина, залишилася лежати на проїжджій частині нерухомо.

Автомобіль, водій якого скоїв ДТП, зупинився, з нього вибіг парубок, взяв постраждалу на руки й поніс до салону автомобіля, незважаючи на застереження свідків про те, що її в жодному разі не можна чіпати до приїзду швидкої допомоги. Водій помістив травмовану дівчину на заднє сидіння та поїхав з місця ДТП.

У цей час на патрульній машині працівники роти ДПС ДАІ їхали до підрозділу здавати зміну. Проїжджаючи повз зупинки, вони звернули увагу на метушню навколо сидячих на бордюрі молодих людей. Зупинившись, запитали що сталося. Очевидці повідомили, що невідомий водій іномарки, який збив трьох пішоходів, відвіз із собою дівчину в бік кварталу Гаєвого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині дві іномарки зіткнулися лоб в лоб: водії та пасажири загинули

Екіпаж ДАІ наздогнав автомобіль в районі кільця кварталу Гаєвого. Втікачеві по гучномовцю було надано команду негайно зупинитися. На цю вимогу водій став махати рукою, даючи переслідувачам зрозуміти, що не збирається зупинятися. Працівники ДАІ після цього притиснули автомобіль до узбіччя і зупинили його. Спілкуючись з водієм, працівники ДАІ відчули запах спиртного. На запитання, чому в автомобілі розбите лобове скло, водій почав стверджувати, що це сталося вже давно. В цей момент з салону машини міліціонери почули плач. Відчинивши задні двері з тонованим склом, вони виявили дівчину, яка лежала на сидінні. Вона розповіла, що її збили на переході та повезли без її згоди. Після цієї заяви водій почав зізнаватися в скоєному. За його словами, він хотів відвезти травмовану дівчину з собою до Слов'янська, щоб там її помістити до лікарні й не піднімати зайвого галасу. Таким чином він хотів "зам'яти справу" і не відповідати за свій вчинок. Працівники ДАІ викликали "швидку" для постраждалої дівчини та для двох молодих людей, які стали жертвами п'яного наїзду.

За словами медиків, у дівчини травма хребта. Ті ж медики виявили у крові правопорушника алкоголь.

Дорожньо-транспортна подія була задокументована працівниками ДАІ. Відносно винуватця ДТП складені адміністративні протоколи за ст.130, ст.122 і ст.124 КУпАП. Автомобіль поміщений на штрафмайданчик.

Потерпілих госпіталізовано до медичної установи.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині водій збив 3 осіб і тікав від ДАІ, прихопивши з собою одну з постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути