вівторок, 28 лютого 2012 09:02

На Вінниччині п'яний молдовський водій танцював перед даішниками

27 лютого о 12:00 біля села Рів Жмеринського району на Вінниччині кілька чоловік перевантажували з перевернутої на узбіччі вантажівки яблука у іншу машину. За три дні до цього п'яний водій не впорався з керуванням та з'їхав з дороги. Білий "DAF XF" перевернувся на узбіччя притиснувши до землі дверцята збоку водія.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

"Коли на місце пригоди прибули нашу інспектори, побачили, що водій саме вибрався з кабіни. Дістав напівпорожню пляшку горілки і прямо з неї допив оковиту. Пляшку він жбурнув подалі від себе, але та застрягла на поверхні талого снігу. Далі все відбувалося як за сценарієм комедійного кіно. Водієві раптом стало зле і карета "швидкої" повезли його в лікарню з підозрою перелому хребта. Там, отримавши першу медикаментозну допомогу, чоловік прийшов до тями і почав танцювати. Пояснив, що не може сховати радості від того, що у нього народилася онучка. Медики не виявили ніяких травм у пацієнта та відпустили його. А от нести відповідальність за вживання алкоголю за кермом водієві таки доведеться. У його крові було виявлено перевищення допустимої норми у сім разів", - розповів Володимир Мотичко з Державтоінспекції Вінниччини.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

Водій 53-річний житель Молдови. Звідти до Москви переправляв 20 тон яблук. Про народження онуки дізнався у дорозі.

"Машина з товаром так і пролежала на дорозі три дні. На місце приїхав власник вантажівки. Пригнав з дому кілька вантажівок. Дома найняв людей, які перевантажили яблука", - додав Мотичко.

У понеділок водієві-порушнику виписали штраф за водіння транспортного засобу у нетверезому стані та створення дорожньо-транспортної пригоди.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яний молдовський водій танцював перед даішниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути