Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2012 11:07

Суддя "васильківських терористів" переховується?

Суддя "васильківських терористів" переховується?
"Патріот України" заявив, що суддя "васильківських терористів" переховується. Фото: gazeta.ua

В організації "Патріот України" заявили, що суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Юрій Бурбела, який веде судовий процес над "васильківськими терористами", "банально переховується від громадськості та захисників підсудних, не бажаючи їм надавати дозвіл на побачення з підзахисними в Лук'янівському СІЗО".

На думку патріотівців, таким чином Бурбела своїми діями "завдає психологічних та фізичних катувань" підсудним Ігорю Мосійчуку, Сергію Бевзу та Володимиру Шпарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд "васильківських терористів" атакували вандали

"Декілька останніх засідань, коли допитувалися основні свідки обвинувачення "Ярмоленко", Крикунов, Бойко, суддя Бурбела зумисно призначав судові засідання на 16-ту годину, а розпочинав їх о 17-й годині. Унаслідок цього підсудні залишалися без сніданку, обіду та вечері, очікуючи на конвоювання з 7-ої до 15-ої години в тюремних боксах, де замість повітря дихати можна лише тютюновим димом, адже в них одночасно перебуває по 250-300 ув'язнених", - відзначили активісти.

Крім того, вони додали, що суддя Бурбела, "свідомо переховуючись від захисників підсудних, позбавляє їх повноцінного права на захист".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Васильківські терористи" вимагають від суду українського перекладача

Нагадаємо, на попередньому судовому засіданні захисники Мосійчука, Бевза та Шпари подали клопотання про взяття підсудних на поруки 20-ма народними депутатами України з бажаним результатом зміни запобіжного заходу з утримання під вартою на поруки і клопотання про відвід судді Києво-Святошинського суду Юрія Бурбели.

Зараз ви читаєте новину «Суддя "васильківських терористів" переховується?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути