Ексклюзиви
неділя, 19 лютого 2012 13:39

"Васильківські терористи" звинуватили скандального екс-майора Мельниченка у причетності до їхньої справи

"Васильківські терористи" звинуватили скандального екс-майора Мельниченка у причетності до їхньої справи

Підсудні у справі "васильківських терористів" Ігор Мосійчук, Сергій Бевз та Володимир Шпара вважають, що відомий своїми скандальними плівками екс-майор Держохорони Микола Мельниченко "причетний до провокації щодо підкидання в їхній офіс саморобного вибухового пристрою та листівок із закликами вчинення терористичних актів".

Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі "Патріоту України".

"Екс-майор Мельниченко давно мав свою політичні цілі у м. Васильків, але його методи були досить специфічними. Він неодноразово обіцяв Мосійчуку та іншим політичним діячам міста Василькова підкинути вибухівку, зброю та наркотики з ціллю прибрати з політичної арени міста "неугодних", - пояснили в організації свій мотив обвинувачення екс-майора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моїм сусідом по камері є громадянин Азаров - "васильківський терорист"

За словами патріотівців, коли підсуднім стало відомо, що Мельниченко оголошений в державний розшук і ще не покинув межі країни, Мосійчук звернувся до працівників СБУ з вимогою затримати і допитати Мельниченка у справі так званих "васильківських терористів". Мосійчук також нібито розповів, де переховується екс-майор Держохорони.

Разом з тим, за інформацією "Патріоту", слідство вперто відмовлялося допитувати Мельниченка, а оперуповноважений СБУ Дмитро Єрмакович на це відповів: "Пусть его из Главного управления ищут".

ВІДЕО: СБУшник Єрмакович визнав справу "васильківських терористів" лайном - ЗМІ

Крім того, підсудні заявили, що, перебуваючи в Київському обласному управлінні СБУ в період з 26-ого по 30-те вересня, вони нібито бачили у вікно, як прогулюючись по вулиці Шутова, Єрмакович дружньо розмовляв з Мельниченком.

Нагадаємо, наступне судове засідання у справі "васильківських терористів" відбудеться 28 лютого о 14:00 у Києво-Святошинському районному суді.

Зараз ви читаєте новину «"Васильківські терористи" звинуватили скандального екс-майора Мельниченка у причетності до їхньої справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути