пʼятниця, 26 квітня 2019 18:03

Суд звільнив наркоторговців, які перевозили 300 кг героїну

Суд звільнив наркоторговців, які перевозили 300 кг героїну
Суд звільнив наркоторговців, які перевозили 300 кг героїну. Фото - facebook.com/artem.shevchenko

Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення відпустити з-під варти наркоторговців з Азербайджану, які перевозили 300 кг героїну. Про повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Поліцейські кілька днів тому в міжнародних наркоділків вилучили особливо небезпечного наркотичного засобу - героїну - 300 кг. Орієнтовна вартість на чорному ринку 660 млн грн. Загальна сума застави за 5 затриманих - до 27 млн грн. Мабуть, річ у нашій гуманності", - написав Аброськін у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У контейнері з фруктами виявили кокаїн на $1 млн

Поліцейський висловив здивування, що громадянину Азербайджану, який прибув у нашу країну саме для подальшого переміщення та доставки героїну, суд обрав як захід покарання домашній арешт. Де він житиме під час арешту, залишається невідомим.

Поліцейські затримали 24 квітня 5 громадян Туреччини та азербайджанця за причетність до контрабанди наркотиків у країни Європейського Союзу. Частина групи постійно перебувала на території України й займалася підприємницькою діяльністю під прикриттям — здійснювала імпортні та експортні операції з овочами та фруктами. Інші члени угрупування відповідали за погрузку в одній із країн Центральної Азії в легальний товар для імпортування в Україну, а також коригування дій водіїв вантажівок, які їхали до України.

Зараз ви читаєте новину «Суд звільнив наркоторговців, які перевозили 300 кг героїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути