пʼятниця, 03 серпня 2018 11:13

Стріляли двічі: подробиці вбивства чиновника міської ради

Стріляли двічі: подробиці вбивства чиновника міської ради
Екс-депутату та чиновнику Сумської міської ради 35-річному Анатолієві Жуку стріляли у голову та спину. Фото - facebook.com/an.v.zhuk

Екс-депутату та чиновнику Сумської міської ради 35-річному Анатолієві Жуку стріляли в голову та спину. Поряд із тілом знайшли пістолет іноземного виробництва.

За неофіційними даними неподалік знайшли також палицю і сліди горючої суміші. Можливо, була спроба підпалу будинку.

Правоохоронці розслідують справу як умисне вбивство. Про версії поки не повідомляють.

Жук очолював Департамент містобудування та земельних ресурсів міської ради й був головою громадської організації "Сумчани". 2014 року балотувався на посаду міського голови, був депутатом міськради попереднього скликання. За кілька днів до загибелі залишив у Facebook повідомлення, що йому погрожували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухнув мікроавтобус із депутатом

"Я особисто за тобою приїду і будеш жерти своє гівно! Щоб не гаяти час Ваш, може будуть побажання заздалегідь ?! Чай, кава, чмака або таки без сантиментів одразу почнемо з науки", - написав Жук.

За повідомленням деяких ЗМІ, він нібито відкрито визнавав, що знаходиться в дружніх відносинах зі злодієм в законі на прізвисько Льора. І саме після його погроз новий мер Сум Олександр Лисенко залишив Жука на посаді начальника управління містобудування та земельних відносин. Крім того, Жук визнавав, що раніше був засудженим за хуліганство та зберігання зброї.

У передмісті Сум у дворі власного будинку по вул. Льва Толстого знайшли вбитим 35-річного Анатолія Жука. Тіло виявив 58-річний батько, коли прийшов до сина в гості.

Зараз ви читаєте новину «Стріляли двічі: подробиці вбивства чиновника міської ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути