четвер, 21 листопада 2013 14:28

Столичні трамваї годину стояли без струму

Столичні трамваї годину стояли без струму
Фото: Аліна Стрижак

Майже годину в Києві не працювали трамваї №14 і №15. На зупинці Козелецька біля метро "Берестейська" об 11.30 раптово зник струм. Шість вагонів зупинилося, пасажирам довелося пересідати на маршрутки.

"Невідомо, чому це сталося, - каже Gazeta.ua кондукторка одного з трамваїв. - Викликали аварійку".

Півгодини натовп із пасажирів трамваїв стояв на зупинці маршрутних таксі. Навіть люди старшого віку, які вирішили дочекатися приїзду аварійки, пішли на метро.

Нагадаємо, за два місяці проїзд столичним комунальним транспортом подорожчає. Наразі квитки на трамвай чи тролейбус коштують 1, 5 грн, метро — 2 грн. Проте з Нового року ціна зросте до 3 гривень. Вартість проїзних квитків залишиться такою ж, як і була. Зате штраф за неоплачений проїзд зросте до 60 грн.

Вартість ціни на маршрутки не зросте. Хоча серед водіїв маршруток про це говорять. Влада обіцяє навіть появу нових комфортабельних маршруток "Богдан"-"Отаман". "Кийпастранс" закупив 20 таких машин. У цих моделей поліпшена шумоізоляція, занижена підлога, більше, ніж у звичайних "Богданах", сидячих місць. З'являться ці маршрутки саме на маршруті трамваю № 14.

Зараз ви читаєте новину «Столичні трамваї годину стояли без струму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути