субота, 29 червня 2013 11:22

Стихія на Вінниччині "склала" сотні дерев і змусила людей спати у затоплених будинках
8

Фото: Фото: Вікторія МИКИТЮК

28 червня на Вінниччині пройшла злива із градом. Перед тим цілий день було спекотно. За півгодини стихія викорчувала дерева із корінням, пообривала лінії електропередач. Вода затопила городи та будинки.

"Мешкаю на вулиці Островського. У моєму дворі впало чотири дерева із корінням. Добре, що нікого не було поряд, а то б були жертви. До ранку не було світла, цілу ніч різали гілки пилкою", - розповідає 45-річна жителька Олена Гуцол.

У 68-річної Світлани Дячук затопило хату.

"Коли почався дощ, то була на роботі. Я вже тоді зрозуміла, що буде біда. Тільки рік тому ремонт зробила. Це вже друге підтоплення за рік. Мешкаю із невісткою, сином та онучкою. Вони сиділи у хаті годину. Води було до півметра, накрила диван. Діти не витримали у вилізли через вікно. Ночуємо у сусідів".

Цього вечора МНС-ники не встигали приїжджати на виклики. За годину отримали до сотні дзвінків, не вистачало робочих бригад.

Зараз ви читаєте новину «Стихія на Вінниччині "склала" сотні дерев і змусила людей спати у затоплених будинках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути