пʼятниця, 21 червня 2013 15:00

На півночі Італії стався землетрус силою в 5,2 бала

На півночі Італії стався землетрус силою в 5,2 бала
Фото: www.tigrovo.com

В Італії зафіксовано потужний землетрус, повідомляє Agence France-Presse. За даними італійського видання Corriere della Sera, його магнітуда склала від 5,1 (за оцінкою геологічної служби США, USGS) до 5,2 (за оцінкою італійського національного інституту геофізики і вулканології, INGV).

Підземні поштовхи відчувалися на півночі країни близько 12:30 за місцевим часом (близько 13:30 за київським часом). За даними INGV, епіцентр землетрусу знаходився в двох кілометрах від комуни Фівіццано в Тоскані, а його осередок - на глибині 5,1 кілометра. За підрахунками американської USGS, осередок розташовувався на глибині десяти кілометрів.

Підземні поштовхи відчували жителі таких великих міст, як Флоренція, Падуя і Мілан. Жодних повідомлень про руйнування або постраждалих не надходило.

У травні 2012 року на півночі Італії також відбулися кілька потужних землетрусів магнітудою від п'яти до шести. Тоді жертвами стихійного лиха стали понад 20 осіб, а близько 14 тисяч позбулися своїх будинків.

Зараз ви читаєте новину «На півночі Італії стався землетрус силою в 5,2 бала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути