середа, 04 листопада 2015 10:43

Стало відомо, де і скільки танків і САУ ховають бойовики

Стало відомо, де і скільки танків і САУ ховають бойовики
Фото: REUTERS

Поблизу лінії розмежування зафіксоване важке озброєння бойовиків, яке має бути відведене відповідно до Мінських домовленостей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"Як і раніше, на передньому краї бойовиків фіксуються важкі озброєння, які повинні бути відведені від лінії розмежування.

Так, у районі Круглика на позиціях замаскований дивізіон 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" (8 одиниць) і не менше 3 одиниць 152-мм САУ 2С3 "Акація", на північний схід від Іванівки, у лісопосадках - 8 БТР-70/80, а також 5 танків, кілька позицій із ПТРК, південніше Лутугиного - 16 одиниць БМП-1 і МТ-ЛБ на польовій стоянці, а також на замаскованих позиціях 18-20 ББМ і 8 танків різних типів (зосереджені однією групою)", - написав експерт.

За інформацією Тристоронньої контактної групи, яка була оприлюднена напередодні, відведення зброї калібром до 100 мм йде за планом.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, де і скільки танків і САУ ховають бойовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути