четвер, 22 лютого 2018 16:21

Стало відомо, де ховається Петро Димінський

Стало відомо, де ховається Петро Димінський
Львівський бізнесмен Петро Димінський, котрий знаходиться в розшуку за скоєння ДТП, живе в дорогому районі Греції. Фото - ТСН

Львівський бізнесмен Петро Димінський, котрий знаходиться в розшуку за скоєння ДТП, живе в дорогому районі Греції - Вульягмені.

Там орендує віллу за €50 тис. на місяць і займається будівельним бізнесом. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив журналіст Василь Крутчак.

"Мене бісить, що після Революції гідності вибірковість до людей, які вчинили тяжкий злочин, залишилася. Одних затримують, а іншим дають можливість виїхати за кордон. Так сталося і з Петром Димінським, якому після скоєння смертельної ДТП дали можливість спокійно виїхати з країни. В активному пошуку Петра Димінського відповідні органи особливо не були зацікавлені. Тому я вирішив сам знайти його. І знайшов", - пише він.

За інформацією журналіста, Димінський живе у Греції з вересня минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Димінського не можуть оголосити у міжнародний розшук

"Спочатку Димінський проживав у готелі Гранд Резорт Лагоніссі, де ціна за добу становила 7 тисяч євро. Пізніше переїхав у віллу, за яку платить 50 тисяч євро на місяць. Обідати любить в ресторані Rafale, де за обід спокійно залишає 500 євро. І саме цікаво те, що я знаю, скільки Димінський заплатив за рішення суду, щоб Апеляційний суд м. Києва скасував ухвалу про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - написав Крутчак.

Крім того, за інформацією журналіста, недавно Димінський відвідував Україну.

Апеляційний суд Києва скасував дозвіл на затримання бізнесмена, власника каналу ZIK Петра Димінського та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, де ховається Петро Димінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути