четвер, 25 лютого 2021 12:50

Спонсорувати свиней не буду: у школі вибухнув скандал через побори

Спонсорувати свиней не буду: у школі вибухнув скандал через побори
Після того, як листування батьків в чаті потрапило в мережу, одна з мам почала загрожувати людині, яка "злила" діалог Фото: pixabay.com

У Кривому Розі в одній зі шкіл вибухнув скандал. У батьківській групі попросили здати людей на день народження вчительки.

Як виявилося, гроші відправила лише половина учнів. Але на інших від однієї з матерів надійшла величезна кількість принижень і образливих слів, написав на своїй сторінці у Facebook Олексій Тамурзін. Також він опублікував скріншоти батьківського листування.

Чоловік звернув увагу, що батьків з низьким достатком обзивають жахливими словами. Одна з матерів написала, що не хоче, щоб її дитина сиділа за однією партою з незаможними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учителька цькує дітей і шантажує батьків: подробиці

"Щось їх занадто багато. Я за відпочинок і будь-який кіпіш для дітей нормальної половини класу. А годувати свиней і їх спонсорувати я не збираюся", - написала одна з матерів.

Відомо, що після того, як листування батьків в чаті потрапило в мережу, одна з матерів почала загрожувати людині, яка "злила" діалог. Вона написала, що "уриє ту матір, яка зробила це".

У коментарях українці обурилися. Люди пишуть, що подібне читати огидно.

В Ірпінській ЗОШ №12 Київської області учитель фізкультури вирішив провчити п'ятикласника за те, що він вимкнув світло в спортивному залі. Для розправи покликав старшокласників. Вони взяли школяра на руки, почали його розгойдувати, а потім він впав і вдарився головою об підлогу.

Зараз ви читаєте новину «Спонсорувати свиней не буду: у школі вибухнув скандал через побори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути