середа, 24 лютого 2021 15:09

Учителька цькує дітей і шантажує батьків: подробиці

Учителька цькує дітей і шантажує батьків: подробиці
Все дійшло до того, що діти відмовляються ходити до школи Фото: pixabay.com

У Черкасах батьки скаржаться на вчительку молодших класів, яка цькує своїх учнів. Проблема ця тягнеться не перший рік - дітей обзивають, батьків шантажують.

Усе дійшло до того, що діти відмовляються ходити до школи, йдеться в сюжеті телеканалу "Антена". Одна з матерів розповідає, що недобре запідозрила ще коли син був у 2-му класі. Тепер він навчається в 4-му, і її терпець урвався - син відмовляється ходити до школи.

"Перший випадок був, коли його звинуватили, що він вкрав у дівчинки свою ручку. Розібравшись у ситуації, з'ясувалося, що він нічого не крав, усі посміялися. Але вона поставила перед класом і звинуватила його в крадіжці", - говорить жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-річному хлопчику вихователька в садку заклеїла рот

Коли дитину перестали віддавати на платну групу подовженого дня, від вчительки посипалися погрози і шантаж у бік батьків, а дитині вона почала занижувати оцінки.
Пізніше батьки об'єдналися в чат-групу і з'ясувалося, що кожен з них незадоволений учителькою. Батьки написали колективний лист директору. І в той день, коли лист віднесли, жінку запросили в окрему кімнату. Її почали залякувати, погрожувати відрахуванням дитини зі школи.

"У 2-му класі вчителька поставила мою дитину перед усім класом і сказала, щоб діти говорили, кому чого поганого зробила моя донька. Після цього змусила публічно вибачитися", - розповідає ще одна мати школярки.

Жінка додає, що подібні методи педагог практикує по сьогоднішній день.

Крім того, батьки кажуть, що вчителька підбурювала їх до того, щоб вони оплачували додаткові заняття. Якщо батьки відмовлялися, ставлення до учнів і батьків одразу мінялося.

В Ірпінській ЗОШ №12 Київської області учитель фізкультури вирішив провчити п'ятикласника за те, що він вимкнув світло в спортивному залі. Для розправи покликав старшокласників. Вони взяли школяра на руки, почали його розгойдувати, а потім він впав і вдарився головою об підлогу.

Зараз ви читаєте новину «Учителька цькує дітей і шантажує батьків: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути