субота, 20 лютого 2021 16:59

Учитель влаштував розправу над п'ятикласником

Учитель влаштував розправу над п'ятикласником
Під Києвом вчитель фізкультури влаштував розправу над п'ятикласником за те, що він вимкнув світло в спортивному залі. Фото: ironking.ru

У Ірпінській ЗОШ № 12 Київської області учитель фізкультури вирішив провчити 5-класника за те, що він вимкнув світло в спортивному залі.

Для розправи покликав старшокласників. Вони взяли школяра на руки, почали його розгойдувати, а потім він впав і вдарився головою об підлогу. Учитель, а також учні, які стояли поруч, дивилися на все, що відбувається і ігнорували конфлікт. Тільки після того, як школяр почав кричати від болю, на нього звернули увагу. І Про це повідомляє сайт Буча.

Учитель каже, що він не збирався знущатися над хлопчиком. За його словами, він просто запитав у дітей, хто вимкнув світло. Також зазначив, що підійшов до старшокласників і попросив відпустити школяра, після чого у одного з учнів ослабла рука, і хлопчик впав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-річному хлопчику вихователька в садку заклеїла рот

Місцеві жителі кажуть, що на вчителя протягом 10 років надходять скарги від учнів і батьків. Повідомляється, що була створена комісія для службового розслідування.

Учитель фізкультури був відсторонений на час розслідування. Учень, який постраждав під час інциденту, почувається нормально і ходить в школу. Батьки потерпілого не мають претензій до школи, але вимагають розібратися з учителем, який дозволив допустити цей інцидент.

У Львівській області закрили справу проти вчительки Потелицької загальноосвітньої школи, яка на перерві надавала стусанів шестикласнику. Під час судового засідання вчителька визнала свою провину і пояснила, що не стрималася.

Зараз ви читаєте новину «Учитель влаштував розправу над п'ятикласником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути