понеділок, 25 червня 2018 10:26

Зняв руками скальп: мати вбитої голлівудським сценаристом українки розповіла моторошні деталі

Зняв руками скальп: мати вбитої голлівудським сценаристом українки розповіла моторошні деталі
Блейк Лейбл розчленував свою цивільну дружину, українку Яну Касьян. Фото - ТСН

Лише через два роки на суді у США оприлюднили деталі вбивства українки 30-річної Яни Касьян її цивільним чоловіком, голлівудським сценаристом Блейком Лейблом, 37 років.

Під час слухань мати Яни Ольга Касьян раз за разом непритомніла. Присяжні теж не витримували почутих деталей і виходили з зали, йшлося в ТСН.Тиждень.

"Повністю зняв скальп і продовжував над нею знущатися. Вона жила. Він їй відрізав вушко. Він зняв їй половину правої частини обличчя. Нижче підборіддя біля горла був страшний укус, сильний удар з лівої сторони щічки. Він їй вирізав бровки, які валялися між матрацами", - розповідає мати вбитої українки.

Яну поховали в Києві. Проте цинкову труну рідним відкривати тоді заборонили. Тепер Ольга Касьян знає, чому труну не дозволили відкривати. Тіло Яни Блейк розчленував на десяток частин і виніс у сміттєвих пакетах.

"Усі частини тіла Яни - вони знайшли 11 мішків - були на смітнику. Там було і все волосся Яночки. Її вушко. Всі частини тіла, як обривки. Він її різав ножем, бритвою", - додає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивці українки-мільйонерки в Чорногорії світить 40 років в'язниці

У ЗМІ потрапили кілька фото з місця трагедії. Поряд із тілом Яни Блейк поставив картину, яку намалював сам. Він втілив у життя свою роботу, комікс став його інструкцією для вбивства жінки. На обкладинці його збірки з найпопулярнішими малюнками під назвою "Синдром" - немовля зі знятим скальпом.

Лейбл так своєї провини і не визнав. Відхрещується і від вбивства, і від комікса. На суд прийшов у білому костюмі. Багата та впливова родина Лейблів найняла йому з десяток адвокатів. Вони уникають будь-яких коментарів журналістам про цю гучну та зухвалу справу й забороняють його знімати.

Справу Блейка Лейбла розглядав суд присяжних. Його одноголосно визнали винним у ґвалтуванні, катуванні та вбивстві цивільної дружини. Остаточний вирок чоловікові оголосять у вівторок, 26 червня. Швидше за все на нього чекає довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Зняв руками скальп: мати вбитої голлівудським сценаристом українки розповіла моторошні деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути