Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2007 13:57

Слісаренка вигнали з "5-го каналу"

Керівництво "5 каналу" примусило журналіста та ведучого Ігоря Слісаренка написати заяву про звільнення за власним бажанням. Про це повідомляє ІМІ з посиланням на слова самого журналіста.

Слісаренко заявив, що випадок стався після того, як в ефірі новин 1 вересня він подав інформацію про навчання дочок президента Віктора Ющенка у приватній школі та його вартості.

"Дочка президента Ющенка, Христина, сьогодні мала піти в 1 клас Міжнародної Печерської школи у столиці. Там уже в другому класі вчиться її старша сестра Софія, а молодший брат Тарас піде в дитсадок при цій школі".

"Як повідомляє агентство УНІАН, подружжя Ющенків обрало саме цю школу, оскільки там викладають багато іноземних мов, а також існують "європейські стандарти".

"Платити за такі європейські стандарти президентському подружжю доводиться чимало - 12 тисяч доларів на рік за одну дитину. І це без врахування харчування, яке привозять з французького ресторану, та підручників", - повідомив ведучий.

Спочатку від журналіста вимагали пояснювальну записку щодо цієї інформації, однак пізніше попросили написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Джерела на телеканалі стверджують, що після озвучення відповідної інформації в ефірі із секретаріату президента надійшов дзвінок із вимогою звільнити Слісаренка.

У прес-службі телеканалу пообіцяли протягом дня надати офіційний коментар.

Зі свого боку Київська незалежна Медіа-профспілка та ІМІ вимагають пояснень щодо "справжньої причини" звільнення журналіста.

У своєму повідомленні вони зауважують, що "необхідність звільнятися Слісаренку пояснили тим, що він "втратив довіру з боку менеджменту".

Також Медіа-профспілка та ІМІ просить секретаріат президента якнайшвидше оприлюднити свою реакцію на цей випадок, оскільки в новині, яка стала причиною звільнення, йшлося про родину президента.

Слісаренко працював на 5 каналі з квітня 2004 року - впродовж трьох з половиною років був незмінним ведучим новин, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Слісаренка вигнали з "5-го каналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути