Ексклюзиви
четвер, 23 січня 2014 12:18

"Скромним героям з добрими очима": у соцмережах збирають гроші та їжу для силовиків

Сьогодні о 19:30 біля метро Арсенальна заплановано збори всіх охочих допомогти співробітникам МВС.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" написав Ivan Protsenko.

"Хто хоче допомогти справжнім героям України - приєднуйтесь. З собою беріть воду без газу, печиво, цигарки, чай, цукор. Все має бути в герметичних упаковках, щоб було видно, що не розкрите - інакше не візьмуть. Збір біля входу в Маріїнський парк біля магазину "Чумацький Шлях". Хто не може приїхати, але хоче допомогти - може класти на картку Приватбанку 4149 4377 2569 0935 Проценко Іван Володимирович. Всі побажання врахую, все що скажете - куплю і передам хлопцям. Робимо спільну добру справу! Вони стоять за нас ... стоять до кінця!!!" - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червоний хрест: "Беркут" побив понад 20 наших медиків

Як повідомляє в LiveJournal користувач ani-al, такі збори вже відбулися 21 січня.

"До 18:30 біля м. Арсенальна зібралися вдячні хлопцям з ВВ МВС жителі Києва, які змогли прийти особисто. Багато брали участь дистанційно, пересилаючи гроші на картку Приватбанку. Це були не тільки мешканці столиці. Надсилали вдячні хлопцям люди з усієї України. За кілька годин на картку зайшло кілька тисяч гривень", - написано у повідомленні від 21 січня.

Крім того, згідно з повідомленням, для "народних героїв з ВВ і МВС" був "під зав'язку забитий багажник авто: вода, чай, кава, цукор, фрукти, печиво, цукерки, вафлі, згущене молоко, сигарети".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Роздягнули до пояса і вивезли десь у поле" - "Беркут" затримав львівського фотографа

"Все це ми з вдячністю і низьким поклоном від усіх жителів України передали хлопцям. У відповідь вони скромно говорили, що просто виконують свою роботу і борг. Такі заходи будемо робити щодня або через день", - написано в повідомленні.

"Ще раз низький уклін справжнім героям України, скромним хлопцям з добрими очима, які не кричать про свої подвиги, а просто виконують свою роботу і борг перед батьківщиною і народом", - підкреслює ani-al.

Зараз ви читаєте новину «"Скромним героям з добрими очима": у соцмережах збирають гроші та їжу для силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути