Ексклюзиви
пʼятниця, 28 квітня 2017 18:07

Школяр врятував хлопчика, який упав у відкритий люк

Школяр врятував хлопчика, який упав у відкритий люк
14-річний школяр врятував хлопчика, який провалився у відкритий люк. Дитину без свідомості витягнув нагору. Потерпілого прооперували ФОТО: nashemisto.dp.ua

У Запоріжжі 14-річний підліток врятував хлопчика, який провалився у відкритий люк. Інцидент стався 25 квітня, у дворі житлового будинку №10 по вулиці Дорошенка Хортицького району.

Про це повідомляє "Репортер".

"Потерпілий Михайло Шевельов грався зі своїми друзями у дворі біля будинку. Хлопчик не помітив відкритий каналізаційний люк і полетів вниз. Інші діти почули глухий звук. Однак увагу не звернули. Лише тоді, коли помітили, що Міша зник. 14-річний Кирило підбіг до 8-метрового люку, посвітив телефон і побачив дитину. Його почали кликати. Однак він мовчав. На бетонному парапеті побачили кров. Тоді Кирило спустився вниз і підняв нагору. Потерпілий втратив свідомість. Голова була в крові. Старшому товаришеві вдалося привести його до тями. Сусіди викликали "швидку". Зателефонували батькам хлопчика. Рану малюка обробили лікарі. Відвезли до лікарні. Дорогою дитина не могла зрозуміти, що і як. Навіть батька не впізнав. У 5-ій міській клінічній лікарні дитині зробили МРТ-обстеження. Виявили втиснутий перелом черепа. Медики вирішили терміново прооперувати хлопця. Операція тривала кілька годин. Його стан середньої тяжкості. За словами лікарів, про одужання говорити рано", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина впала в 6-метрову криницю

У ДСНС говорять, у свої 14 років Кирило пережив багато горя. Чотири роки тому в автокатастрофі загинула мати хлопчика. Троє дітей залишилися з одним батьком. Кирило – старший син у родині, має двох молодших сестер. Досить рано йому довелося подорослішати.

"Він дуже хороший син. Я пишаюся ним. Він росте справжнім чоловіком. Так я намагаюся жити. Бачу, мої діти теж", – розповідає батько Олександр.

У Запоріжжі біля одного з супермаркетів у Заводському районі 3-річна дівчинка впала у відкритий каналізаційний люк. Дитина саме поверталася додому із бабою і раптом зникла. Дівчинка не постраждала, бо застрягла між комунікаціями. Рідні дівчинки шукають власника люка. Вимагатимуть, аби його закрили і трагедія не повторилася.

Зараз ви читаєте новину «Школяр врятував хлопчика, який упав у відкритий люк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути