вівторок, 02 лютого 2021 14:04

Скандальна блогерка, яка любить Росію, виправдовувалась на каналі Медведчука

Скандальна блогерка, яка любить Росію, виправдовувалась на каналі Медведчука
Дівчина заявила, що відео було неправильно змонтовано, тому всі питання залишилися за кадром. Насправді, за словами Таїсії, їй був запропонований вибір країн, в яких вона хоче побувати Фото: скріншот із відео

Блогерка Таїсія Маламан, під ніком Di.rubens, на телеканалі кума Путіна Віктора Медведчука намагалася виправдати себе за скандальний ролик, в якому між Україною та Росією вибрала країну-агресора.

Дівчина на телеканалі "112 Україна" заявила , нібито відео було неправильно змонтоване.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна блогерка подякувала росіянам за підтримку

"Мій знайомий блогер опублікував на своєму акаунті відеоколаборацію зі мною. Вона була у форматі бліцопитування про країни, в яких я хочу побувати. З 2 запропонованих країн я мала обрати найцікавішу для подорожі. Монтаж ролика й опис до нього не були узгоджені зі мною", – заявила блогерка.

У соцмережах дівчину критикують за її любов до Росії, і вимагають аби вона вибачилась за скандальне відео, однак в своїх діях вона вини не бачить.

Блогерка каже, що свою честь і гідність відстоюватиме в суді.

Скандал довкола блогерки розгорівся після поширення її відео, викладеного в TikTok, офіцером ЗСУ Анатолієм Штефаном. У ньому вона називає Росію улюбленою країною. Про свою любов до РФ розповідала на майдані Незалежності. Пізніше в Instagram-відео вона обізвала офіцера Штефана "ганьбою української армії" і заявила про намір звернутися до суду через "сфальсифіковану і завідомо неправдиву" інформацію офіцера. Штефан зі свого боку назвав таку реакцію "нонсенсом". Згодом блогерку внесли в базу "Миротворець", а 3 компанії заявили про припинення співпраці з нею.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна блогерка, яка любить Росію, виправдовувалась на каналі Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути