четвер, 25 червня 2020 09:30

Синці на шиї та засохла кров на губах: матір підозрюють у побитті 12-місячної доньки

Синці на шиї та засохла кров на губах: матір підозрюють у побитті 12-місячної доньки
У Миколаївській області матір підозрюють у побитті своєї 12-місячної доньки. Фото: tsn.ua

У Миколаївській області матір підозрюють у побитті своєї доньки 12-місячної Анастасії. На момент інциденту жінка нібито була п'яною.

Дитину одразу забрали до лікарні. Дівчинка перестала плакати лише на руках медсестри. Стан у Анастасії середньої важкості. У неї, кажуть лікарі, закрита черепно-мозкова травма з множинними гематомами обличчя, тіла, голови.

"Гематоми були на губах, кров була засохла. На шиї були маленькі такі синячки, наче як хватали за шию", - розповідає Юлія Бондар, медсестра швидкої допомоги Казанківської лікарні, передає ТСН.

На ранок мати приїхала до лікарні, де переконувала, що тієї ночі не вживала алкоголь і була твереза, а травми донька отримала через нещасний випадок.

"Не била я її. Впала вона з візочка. На шиї - поліцейський забирав, насильно з рук видирав, травмував. Я її пальцем не била. З візочка впала, не додивилась", - каже матір дівчинки Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-місячну дівчинку зі зламаною рукою знайшли в порожній хаті

Але у лікарні словам матері не вірять. Медики запевняють, що від падіння на землю були б садна. Сусіди кажуть, що жінка з дитиною переїхала недавно. Вона не працює і живе з дівчинкою на дитячі кошти.

У соцслужбі, своєю чергою, розповідають, що матір має ще чотирьох старших дітей, на яких позбавлена батьківських прав. Вони живуть у дитячому будинку сімейного типу. Коли народилася Настя, запевняють, що постійно інспектували жінку. За їхніми словами, жодних інцидентів до цього не було. Нині її знову планують позбавити батьківських прав.

Соцслужба вже направила листа до лікарні, аби ізолювати матір від дитини. Поліція чекає результатів експертизи, щоб жінка понесла ще й кримінальну відповідальність за побиття.

У Хорольському районі Полтавської області 36-річна жінка зламала шию 5-місячному сину. Немовля в лікарні, а жінці повідомили про підозру в замаху на умисне вбивство своєї малолітньої дитини.

Зараз ви читаєте новину «Синці на шиї та засохла кров на губах: матір підозрюють у побитті 12-місячної доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути