четвер, 11 червня 2020 11:41

7-місячну дівчинку зі зламаною рукою знайшли в порожній хаті

7-місячну дівчинку зі зламаною рукою знайшли в порожній хаті
На Херсонщині соціальна працівниця зі служби у справах дітей виявила в порожньому будинку 7-місячну дівчинку у гематомах і зі зламаною рукою. Фото: narodna-pravda.ua

У селі Подо-Калинівка Олешківського району на Херсонщині соціальна працівниця зі служби у справах дітей виявила у порожньому будинку 7-місячну дівчинку в гематомах.

Жінка одразу викликала поліцію, і дитину доправили до найближчої лікарні, де в неї діагностували також перелом руки та надали першу допомогу. Потім доставили дівчинку в Херсонську дитячу обласну клінічну лікарню, де вона пройде повне обстеження. Батьків немовляти розшукують, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати зламала шию 5-місячному сину

"Родина дівчинки вже кілька років перебуває на обліку у службі у справах дітей. Старшого сина інспектори вилучили з сім'ї кілька років тому через систематичне побиття батьком. Стосовно чоловіка було відкрите кримінальне провадження за побиття і мордування. Суд обрав йому покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Але вирок стосовно чоловіка ще не набув законної сили", - розповів виконувач обов'язків керівника Олешківського відділення поліції Віталій Бондар.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Правоохоронці готують подання до служби у справах дітей про вилучення дитини з неблагонадійної сім'ї.

На Рівненщині 19-річна мати зачинила в кімнаті соціального гуртожитку сина, якому нема й місяця, й зникла. За кілька годин сусіди почули плач дитини і відчинили двері. Малюк був побитий і вже ледве дихав. "Швидкою" в тяжкому стані Микитку доправили в реанімацію обласної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «7-місячну дівчинку зі зламаною рукою знайшли в порожній хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути