четвер, 17 жовтня 2019 21:20

Зламаний череп, ніс і крововилив: розповіли про стан маляти, якого побила і покинула мати

Зламаний череп, ніс і крововилив: розповіли про стан маляти, якого побила і покинула мати
На Рівненщині 19-річна мати зачинила у кімнаті соціального гуртожитку побитого сина, якому нема й місяця, й зникла. Хлопчика врятували сусіди, коли почули плач. Фото - ТСН

У 1-місячного Микитки з Рівного, якого побила і на 16 годин покинула самого в кімнаті гуртожитку мати, виявили множинні переломи черепа, крововиливи в мозок і зламаний ніс.

Хлопчик перебуває у дитячій реанімації, йдеться у ТСН.

"У нього множинні лінійні переломи кісток черепа. Є важкий забій головного мозку і забійно-контузійні крововиливи в мозок. Також у нього перелом носика", - каже лікарка Ірина Польова.

У соцслужбах вирішують питання про позбавлення батьківських прав 19-річної мами Микитки. Вона давно стояла у них на обліку, бо й сама була покинутою батьками дитиною.

Прав жінка може позбутися як на Микитку, так і на старшого 3-річного сина Тимофія. Він перебуває у реабілітаційному центрі. Туди його забрали ще у вересні, бо покинула його на знайомого сестри і зникла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік по-звірячому побив 2-місячного сина

У лікарні кажуть, що жінка навідала немовля один раз.

"Була доволі агресивна. Дитинку вона гладила, підходила до дитинки. Були претензії на те, що коли везли - одяг не забрали", - каже Ірина Польова.

У поліції вже готуються оголошувати їй підозру. За те, що так ставилася до сина, їй загрожує до 5 років за ґратами. Дитина ж, якій завтра виповниться місяць, поки житиме у лікарні, а звідти, наймовіршніше, його випишуть у будинок маляти.

На Рівненщині 19-річна мати зачинила у кімнаті соціального гуртожитку сина, якому нема й місяця, й зникла. За кілька годин сусіди почули плач дитини і відчинили двері. Малюк був побитий і вже ледве дихав. "Швидкою" в тяжкому стані Микитку доправили в реанімацію обласної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Зламаний череп, ніс і крововилив: розповіли про стан маляти, якого побила і покинула мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути