пʼятниця, 26 серпня 2011 11:17

Син Пеклушенка не причетний до побиття дівчини — МВС

Син Пеклушенка не причетний до побиття дівчини — МВС

Затримано підозрюваного у побитті дівчини з Запоріжжя. Відношення до депутата він не має. Про це повідомили у прес-службі МВС України

10 серпня цього року, до Орджонікідзевського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення з п'ятої міськлікарні про звернення за допомогою до медичної установи 21-річної жительки Запоріжжя. Дівчина зазнала травми обличчя.

Поспілкувавшись із потерпілою, правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження вона отримала в одному з запорізьких кафе, під час конфлікту з невідомим. За ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального Кодексу України, було порушено кримінальну справу.

В Інтернеті поширилася інформація про причетність до цього злочину сина народного депутата України Олександра Пеклушенка, але жодних даних, які б свідчили про його причетність до цього злочину у матеріалах кримінальної справи не має.

"Так, 13 серпня, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівники карного розшуку затримали 32-річного мешканця Запоріжжя, який обгрунтовано підозрюється у скоєнні цього злочину", - повідомили міліціонери.

Наразі проводяться слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «Син Пеклушенка не причетний до побиття дівчини — МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути