вівторок, 23 серпня 2011 12:11

Бійці зі скандальної забудови на Троєщині травили Попова сльозогінним газом
12

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов разом із представниками управління благоустрою прибув на місце будівництва на пр. Маяковського, 40-52 для того щоб особисто проконтролювати виконання рішення щодо припинення будівництва та демонтажу тимчасової огорожі. Про це повідомили у прес-службі Київської міської держадміністрації.

"Учора, на прохання киян, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов разом із представниками управління благоустрою прибув на місце будівництва на пр. Маяковського, 40-52 для того щоб особисто проконтролювати виконання рішення щодо припинення будівництва та демонтажу тимчасової огорожі. Адже забудова даної ділянки ведеться із порушеннями законодавства. Терміни дії дозволу на будівництво та ордеру на тимчасове порушення благоустрою закінчились ще у грудні 2010 року",- розповіли у мерії.

Загалом до голови Київської міської державної адміністрації звернулися більш як три тисячі мешканців прилеглих будинків із проханням втрутитися та припинити будівництво.

В міськадміністрації також повідомили, що незважаючи на опір з боку представників забудовника, які використали сльозоточивий газ та пошкодили техніку, закидавши її камінням, Олександр Попов разом із киянами зрештою знесли паркан та зупинили будівництво.

"Що і де будувати у Києві повинні визначати кияни. Їх думка – ось найвищий закон", – наголосив голова КМДА

Окрім того, Олександр Попов зазначив, що обов'язково звернеться до прокурора міста із проханням взяти під контроль справу щодо побиття представників ініціативної групи.

"Кияни мають почуватись у безпеці", – наголосив він.

Нагадаємо, скандальне розпочалося будівництво 17 серпня. 18 серпня під час мирного зібрання громадян проти незаконної забудови на учасників акції несподівано напали охоронці з будмайданчику. Міліція в бійку не втручалася, захищати мирних мешканців не збиралася.


Зараз ви читаєте новину «Бійці зі скандальної забудови на Троєщині травили Попова сльозогінним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути