пʼятниця, 12 серпня 2011 12:56

Пеклушенко про бійку сина: "Це брехня і провокація"

Пеклушенко про бійку сина: "Це брехня і провокація"

У суспільстві розгорівся черговий скандал, пов'язаний із сином народного депутата України та побиттям дівчини. На цей раз у бійці нібито брав участь син "регіонала" Олександра Пеклушенка Єгор.

Проте сам Олександр Миколайович категорично спростував участь сина в цьому інциденті.

"Це чистісінької води брехня і провокація. Фракція, партія і я звернулися в Генеральну прокуратуру і до Міністерства внутрішніх справ. Сподіваюся, що ці органи оперативно відреагують на цю нісенітницю і дадуть відповідь. Я і мій син плануємо провести завтра прес-конференцію з цього питання", - зазначив народний депутат.

Пеклушенко-старший не зміг відповісти на запитання, чи був сам факт побиття.

"У своєму запиті до органів МВС я написав чотири питання. Перше: чи був факт побиття. Друге: міліція нібито опиралася складанню протоколу, чи було це. Третє: чи належить мені описаний автомобіль, може мені чогось не відомо (ймовірно йдеться про машину, на якій втік чоловік, що побив дівчину, - ред.). Проте, я точно знаю, що у мене такої машини немає. І останє: чи брав участь мій син у цьому. Якщо так, то які є свідчення. Загалом, щоб правоохоронці надали повну інформацію з цього питання", - розповів "регіонал".

Подібний інцидент нардеп пов'язує з тим, що почалася виборча кампанія.

"Мабуть почали з мене, але що поробиш", - додав Олександр Пеклушенко.

Як повідомлялося раніше, чоловік, схожий на сина народного депутата від Партії регіонів, жорстоко побив дівчину в запорізькому кафе "Веселий Роджер". Крім того, великий резонанс викликав ролик в Інтернеті, на якому видно, як син нардепа від ПР Володимира Ландіка в луганському ресторані "Баккара" побив блондинку.

Зараз ви читаєте новину «Пеклушенко про бійку сина: "Це брехня і провокація"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути