середа, 14 березня 2007 10:39

Севастопольська міськрада віднесла ЧФ Росії до терористично небезпечних об"єктів

Севастополь вирішив виділити 400 тис. гривень на реалізацію програми профілактики, виявлення, запобігання й припинення терористичних проявів у регіоні, розвитку матеріально-технічної бази координаційної Антитерористичного центру.

Про це сказано в рішенні міської ради.

За текстом рішення, терористичну загрозу для Севастополя становлять більше 133 розміщених на його території потенційно небезпечних об"єктів, які працюють із патогенними й радіоактивними речовинами, дислокація контингенту Чорноморського флоту Російської Федерації, наявність великих запасів озброєння, доступність вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Також загрозу становлять організації радикального ісламізму (нелегальна радикальна ісламська партія "Хізб-ут-Тахрір" і представники міжнародного "вахабітського" руху).

Програма з боротьби з тероризмом розрахована на 2007 - 2008.

Фінансування програми буде здійснюватися за рахунок місцевого бюджету в розмірі 400 тис. гривень, 80 тис. гривень планується витратити в 2007, 320 тис. гривень - в 2008, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Севастопольська міськрада віднесла ЧФ Росії до терористично небезпечних об"єктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути