неділя, 14 листопада 2021 15:13

Шестеро турецьких "блогерів" намагалися потрапити з України до ЄС
3

13 листопада шестеро громадян Туреччини намагалися під виглядом блогерів перетнути українсько-польський кордон.

Вони заплатили водію $700, аби доїхати до кордону з ЄС, звідки планували потрапити до Німеччини, повідомляє Держприкордонслужба.

"Наряд Львівського загону ДПСУ на околиці одного з населених пунктів Червоноградського району зупинив для перевірки автомобіль Skoda. Автівкою кермував громадянин Туреччини. З ним їхали ще шестеро співвітчизників, серед яких і малолітня дитина. У ході бесіди іноземці намагалися переконати прикордонників, що вони блогери та їхали для проведення зйомок мальовничого прикордоння", - йдеться у повідомленні.

Фото: dpsu.gov.ua

Під час подальшої бесіди вони зізналися, що планували доїхати до Німеччини. Прикордонний наряд відділу "Сянки" цього ж загону також виявив та затримав трьох осіб, які порушили державний кордон з боку Польщі.

"Іноземці не мали документів та стверджували, що вони туристи. Перевірка встановила, що затриманими є громадяни Польщі віком 24 років. Вони рухалися туристичним маршрутом до витоку річки Сян, але заблукали", - додають прикордонники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Литві українці попалися на перевезенні нелегалів

У Польщі затримали українця, який займався перевезенням нелегальних мігрантів. Загалом правоохоронці піймали п'ятьох незаконних перевізників, серед яких двоє громадян Німеччини, один громадянин України, Білорусі та Швеції.

Зараз ви читаєте новину «Шестеро турецьких "блогерів" намагалися потрапити з України до ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути