Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 18:10

Семикласник повісився на ручці дверей

Семикласник повісився на ручці дверей
Василь Шептуха був капітаном футбольної команди спортивної школи. Займався там 6 років. Повісився в кімнаті, поки батька не було вдома. Фото - Город-Х

Учень 7-А класу Харківської школи №72 12-річний Василь Шептуха вкоротив собі віку. Мертвим сина знайшов батько, Дмитро Васильович, коли повернувся ввечері додому. Хлопець повісився на дверній ручці у своїй кімнаті.

На столі була передсмертна записка. В ній говорилося, що підліток більше не хоче почуватися неповноцінним через відсутність кишенькових грошей, за інформацією правоохоронців. У школі в таку версію не вірять, батько хлопця забезпечував. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла директор школи Галина Богач.

"Те, що причина самогубства у нестачі грошей — дуже дивно. Все, що Василь хотів, у нього було. Батько повністю посвятив йому життя. Дитина завжди була доглянута, одягнута, нагодована. Він відвідував всі заходи та екскурсії, як всі учні. Активно спортом займався, був капітаном футбольної команди в спортивній школі, батько і тут його підтримував. Хлопець навчався у нас півтора року. У колективі теж проблем не мав — дружив з однокласниками та учнями старших класів", - каже Галина Валентинівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річного студента знайшли мертвим в орендованій квартирі

Хлопець проживав удвох із батьком. Мати 2014 року засудили за посадовий злочин та позбавили батьківських прав. Після звільнення вона проживає окремо. Із старшим братом по матері Василь не спілкувався.

Смерть дитини правоохоронці розслідують за статтею "вбивство" з позначкою "самогубство". Із похованням допомагає адміністрація школи, де навчався Василь. Дату похорону ще не призначили, тіло на експертизі.

У Києві на території будмайданчика знайшли тіло 12 - річної Марини Пустовіт. Виявили біля недобудованого будинку у Святошинському районі столиці на проспекті Перемоги, 133. В кишені куртки було виявлено передсмертну записку. Дівчинка написала: "Мама, тато, я вас всіх-всіх дуже люблю. Але там мені буде краще".

Зараз ви читаєте новину «Семикласник повісився на ручці дверей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути