середа, 07 жовтня 2020 11:29

Шалена Audi перетворила 4 авто на брухт - карколомна автотроща в Полтаві
5

У Полтаві сталася ДТП із постраждалими за участю 5 автомобілів. Водій Audi А8 не впорався з керуванням та спрямував машину в групу інших автомобілів, що стояли на перехресті в очікуванні зеленого сигналу світлофора.

Це сталося у вівторок 6 жовтня, близько 17-ї, на перетині вул. Великотирнівської та Ковпака, повідомили в пресслужбі ГУ НП у Полтавській області.

У Полтаві сталася ДТП за участю 5 легковиків
Фото: pl.dsns.gov.ua
У Полтаві сталася ДТП за участю 5 легковиків
У Полтаві сталася ДТП за участю 5 легковиків
У Полтаві сталася ДТП за участю 5 легковиків
У Полтаві сталася ДТП за участю 5 легковиків

Автомобіль Audi А8 під кермуванням 37-річного водія зіткнувся з 4 легковими автівками - Toyota Camry, Opel Vectra, ВАЗ-2106 та Chevrolet Aveo, що стояли на перехресті за ходом руху.

Момент аварії зафіксували дорожні камери. На відео видно, як водій чорного автомобіля Audi A8, швидко рухаючись спуском із мосту Супрунівського шляхопроводу, чіпляє чорний Toyota та врізається в червоний Opel і зелений ВАЗ 2106, а також зачіпає чорний Chevrolet Aveo.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миттєва смерть: чоловік і жінка загинули на пішохідному переході

Унаслідок зіткнення 30-річний водій Opel Vectra тяжко травмований. Щоб дістати його з понівеченого автомобіля, знадобилася допомога рятувальників. Чоловіка госпіталізували до реанімації обласної лікарні. За даними пресслужби патрульної поліції, в одній із постраждалих автівок була 6-річна дівчинка. Дитина не зазнала травм. Про інших постраждалих не повідомляють. Усі 5 автівок мають значні пошкодження.

Слідчі поліції Полтавщини розпочали кримінальне провадження щодо порушення Правил безпеки дорожнього руху, які спричинили тяжкі тілесні ушкодження. За це передбачено покарання від 3 до 8 років позбавлення волі. Водія Audi А8 затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

6 жовтня на Житомирській трасі поблизу села Капітанівки Києво-Святошинського району маршрутка потрапила у ДТП. Постраждали 10 людей. Попередньо встановили, аварія сталася через те, що легковик підрізав мікроавтобус.

Зараз ви читаєте новину «Шалена Audi перетворила 4 авто на брухт - карколомна автотроща в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути