Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2018 11:55

Шахраї збирають кошти від імені родичів загиблої в ДТП зірки "Дизель Шоу"

Шахраї збирають кошти від імені родичів загиблої в ДТП зірки "Дизель Шоу"
У соціальних мережах з'явились фейкові сторінки акторки Марини Поплавської, яка 20 жовтня загинула у ДТП. На них розміщуються пости про нібито збір благодійних коштів. Фото - "Дизель Шоу"

У соціальних мережах з'явились фейкові сторінки акторки Марини Поплавської, яка 20 жовтня загинула у ДТП. На них розміщуються пости про нібито збір благодійних коштів.

Із заявою про шахрайство до правоохоронців звернулись родичі загиблої акторки, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"До Головного управління Нацполіції Житомирщини звернулися рідні загиблої артистки з заявою про можливе шахрайство. За їхными словами, у соцмережах почали з'являтися фейкові сторінки Марини Поплавської, на яких розміщуються пости про нібито збір благодійних коштів для незрозумілих цілей", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арештували водія, який возив артистів "Дизель Шоу"

Правоохоронці уже розпочали відповідні перевірки. Родичі Марини Поплавської закликають українців не довіряти будь-яким подібним повідомленням. Жодних зборів благодійних коштів від громадськості вони не оголошували і просять не спекулювати на доброму імені рідної людини.

На трасі біля села Мила Києво-Святошинського району на Київщині в автомобільній аварії загинула 48-річна Марина Поплавська вранці 20 жовтня. Вона — акторка гумористичної програми "Дизель Шоу". Разом із колегами поверталася з гастролей у Львові автобусом "Неоплан". До Києва лишалося 30 км.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї збирають кошти від імені родичів загиблої в ДТП зірки "Дизель Шоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути