середа, 07 жовтня 2020 12:49

Розподіляли ролі та добре маскувалися: затримали підривачів банкоматів

Розподіляли ролі та добре маскувалися: затримали підривачів банкоматів
Члени злочинного угруповання були озброєні бойовою автоматичною зброєю, використовували гранати, саморобні вибухові пристрої

На території Вінницької та Київської областей затримали 4 чоловіків, які підривали банкомати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали групу іноземців, які грабували банкомати

"Члени злочинного угруповання були озброєні бойовою автоматичною зброєю, використовували гранати, саморобні вибухові пристрої. Діяли зухвало й злагоджено, мали чіткий розподіл ролей, на злочини йшли у камуфльованому одязі, ховали обличчя за балаклавами, пересувалися на 2 джипах ", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські зібрали докази і змогли вийти на зловмисників. З'ясувалося, вони мали сім'ї. Чоловіків підозрюють у скоєні 4 злочинів на території Вінницької області. Також перевіряють на причетність до підривів банкоматів у інших областях.

З банкомату у смт Дашів Іллінецького району злочинці викрали 1 млн грн. Здійснили по ньому майже 150 пострілів з автоматичної зброї, а також застосували вибуховий пристрій.

Під час обшуків поліцейські вилучили у банди 2 автомати Калашникова, споряджені патронами, 10 магазинів до них, 6 бойових гранат, пістолет і рушницю з прицілом, 190 патронів до автомата, камуфльований формений одяг і взуття військового зразка, наркотичні речовини та гроші.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне знищення майна, крадіжку й бандитизм. Чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі. Зараз злочинці перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

У селі Заріччя Овруцького району Житомирської області поліцейські затримали чоловіків, які пограбували місцевий магазин. Серед іншого майна прихопили із собою термінал для поповнення рахунків.

Зараз ви читаєте новину «Розподіляли ролі та добре маскувалися: затримали підривачів банкоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути