понеділок, 25 лютого 2013 11:12

Росіянин забив до смерті дитину, яка заважала йому дивитися телевізор

Росіянин забив до смерті дитину, яка заважала йому дивитися телевізор
Фото: tyumen-web.ru

У Хабаровському краї завершено розслідування справи про те, як у Комсомольську-на-Амурі чоловік забив п'ятимісячну дитину до смерті за те, що та плакала і заважала йому дивитися телевізор.

45-річному чоловікові пред'явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого п. "в" ч. 2 ст. 105 КК РФ ("Вбивство"). Матеріали справи направлені до суду.

За даними слідства, трагедія сталася у кімнаті гуртожитку, де чоловік залишився наодинці з дитиною своєї співмешканки. У хлопчика "прорізувалися" зуби, він голосно плакав, чим заважав чоловікові дивитися телевізор. У пориві люті обвинувачений жорсткого побив малюка - завдав йому близько 20 ударів руками по голові та тулубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканка Прикарпаття одну свою дитину продала циганам, іншу - морила голодом

Дитина замовкла, а зловмисник продовжив дивитися телевізор. Увечері повернулася мати і виявила, що маля мертве. Вона викликала швидку допомогу. Лікарям співмешканці повідомили, що смертельні травми дитина отримала в результаті неодноразових падінь з ліжка на підлогу.

Злочинець намагався сховатися від слідства, він був оголошений у розшук. У січні 2013 року його затримали співробітники карного розшуку УМВС Росії по Хабаровському краю. Під час слідства вину він не визнав.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин забив до смерті дитину, яка заважала йому дивитися телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути