Ексклюзиви
середа, 03 серпня 2011 12:16

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Роман Ландік залишиться депутатом міськради до суду

Роман Ландік залишиться депутатом міськради до суду

Питання про позбавлення мандату депутата Луганської міської ради Романа Ландіка не підніматиметься до рішення суду. Про це в коментарі Тижню заявив заступник начальника управління внутрішньої політики та інформації Луганської міськради Олександр Савенко.

"Поки нема рішення суду давати коментарі з цього приводу було би завчасно. Тому що процедура позбавлення його депутатського мандату без рішення суду є, але вона достатньо складна. Ми прийняли ті міри, які могли бути на нашому рівні, тобто він звільнений з посади керівника постійної комісії, виключений з Партії регіонів", – зазначив Савенко, пише Тиждень.

На уточнююче запитання, чи піднімалося питання про позбавлення Ландіка депутатського мандату, Савченко відповів: "На якій підставі. Без рішення суду".

Нагадаємо, за інформацією Генпрокуратури, депутат Луганської міськради Роман Ландік утримується під вартою у Федеральній казенній установі Управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Краснодарському краю.

Зараз ви читаєте новину «Роман Ландік залишиться депутатом міськради до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути